Suolatuotteet

Suolalamppu

Suolalamput

Suolalamput ovat luonnontuotteita, jotka on valmistettu Himalajalta louhitusta vuorisuolasta, kristallisuolasta. Suolalamput sisältävät erittäin mineraalipitoista suolaa, joka eroaa täysin normaalista ruuanlaittoon käyttämästämme suolasta.

Himalajan vuorisuolasta valmistetut suolalamput soveltuvat hoidoksi allergikoille ja astmaatikoille puhdistamaan hengitysilmaa. Suolalamput vapauttavat negatiivisia ioneita, jotka neutralisoivat sähkölaitteiden tuottamia positiivisia ioneita ja puhdistavat näin hengitysilmaa

13 € / kpl 

Suolasaippuat

Kehon ja ihon syväpuhdistaja, lihassäryn lievittäjä ja selluliitin vihollinen.

Hiero suolasaippuaa kevyesti puhtaalle, kostealle iholle tai levitä suola iholle käsin. Lepää lämpimässä paikassa puolesta tunnista tuntiin. Saunan lämpö 20-30 minuuttia on myös sopiva paikka rentoutua ja samalla ihohuokoset avautuvat ja puhdistuvat syvältä. Käy lopuksi suihkussa.

Huomioi että ensimmäisellä käyttökerralla ihoasi kirvelee, koska suola aukaisee ihohuokosia. Kristallisuolasaippuaa voi käyttää myös deodoranttina. Kostuta ja a sivele iholle, jolloin suola poistaa hien hajun. Ihanteellinen myös kantapäiden raspaukseen. Säilytä suolakivisaippua kuivassa paikassa.

6 € / kpl  

10 € / 2 kpl

Himalajan kristallisuola

Himalajan kristallisuola sisältää 84 eri alkuainetta. Kristallisuolassa on täydellinen kehomme tarpeita vastaava koostumus. Kristallisuolassa on aromaattinen maku ja sitä voidaan käyttää kuten tavallista suolaa

 7 € / 1000g

Ota yhteyttä

040 415 1013

avoinna ma-ti 17:00 – 20:00

Vanhatie 59, 86600 Haapavesi

kuntohelmix@gmail.com