Etusivulle

                                     Kuntohelmixissä on myynnissä myös erilaisia suolatuotteita.


                                             
                                                                      
                                                                              
Suolalamput 10.90 €/kpl


Suolalamput ovat luonnontuotteita, jotka on valmistettu Himalajalta louhitusta vuorisuolasta, kristallisuolasta. Suolalamput sisältävät erittäin mineraalipitoista suolaa, joka eroaa täysin normaalista ruuanlaittoon käyttämästämme suolasta.
Himalajan vuorisuolasta valmistetut suolalamput soveltuvat hoidoksi allergikoille ja astmaatikoille puhdistamaan hengitysilmaa. Suolalamput vapauttavat negatiivisia ioneita, jotka neutralisoivat sähkölaitteiden tuottamia positiivisia ioneita ja puhdistavat näin hengitysilmaa.
               

 
                                             

                                                                                   Suolasaippuat 4.90 €/kpl


Suolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi, sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa. Suolasaippua ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja saa ihon voimaan paremmin.
Vuorisuola sisältää puhtaimpia suolakristalleja, jotka ovat muodostuneet miljoonia vuosia sitten meriveden höyrystyessä. Vuorisuola on louhittu puhtailta Himalajan vuoristoalueilta.
Suolasaippuaa voidaan käyttää tavallisen saippuan tapaan. Käyttöohje:
Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen voit pestä kädellä ihoasi. Halutessa suolan voi jättää iholle ja antaa vaikuttaa saunassa, jonka jälkeen iho huuhdellaan.
Kuorivaa pesua voi tehdä saippualla suoraan iholle esimerkiksi ihanteellinen kantapäiden raspaukseen.
Suolasaippuaa voidaan käyttää myös deodoranttina. Kostuta suola palanen ja sivele iholle. Suola ei estä hikoilemista, mutta se estää bakteerien aiheuttaman hien hajun.
Kokeile suolasaippuaa myös kehon syväpuhdistukseen: Hiero saippuaa kevyesti saunanlämpimälle, kostealle iholle. Kääriydy pyyhkeeseen ja lepää tunnin ajan. Halutessasi juo yrttiteetä. Suolan vaikutuksesta keho alkaa lämmetä ja hikoilla. Menetelmä avaa ja puhdistaa ihohuokoset, ja vastaa kolmepäiväistä dieettiä.
                                                                              

                                                                    


                                                                              Sydänsuolasaippua 4.90 €/kpl

Sydämenmuotoinen suolasaippua on myös valmistettu aidosta Himalajan suolasta. Sitä käytetään tavallisen saippuan tapaan. Ei vaahtoa. Puhdistava ja desinfioiva vaikutus. Suolan mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät sen kosteustasapainoa. Sopii erinomaisesti myös ihon kuorintaan.
Käyttöohje: Kastele saippua ja pyörittele sitä käsissäsi. Pese sen jälkeen ihoasi kädellä. Voit jättää suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi. Huuhtele. Voit tehdä kuorivaa pesua saippualla suoraan iholle. Sydänsuolasaippuaa voidaan käyttää myös deodoranttina. Kostuta pala suolaa ja hiero iholle. Suola vähentää bakteerien aiheuttamaa hienhajua.


                                                                     


                                                                       
Himalajan Kristallisuola 1000 g  7 € /kpl

Himalajan kristallisuola sisältää 84 eri alkuainetta. Kristallisuolassa on täydellinen kehomme tarpeita vastaava koostumus. Kristallisuolassa on aromaattinen maku ja sitä voidaan käyttää kuten tavallista suolaa


 

 Etusivulle